Vrijwilligers

Voor onze stichting zijn vrijwilligers van groot belang.
We zijn altijd op zoek naar mensen die hun tijd, energie, enthousiasme in willen zetten om huishoudens te helpen die heel veel moeite hebben iedere maand de eindjes aan elkaar te knopen.
Niet alleen met het regelen van de voedselpakketten, het koken van warme maaltijden en het zorgen voor kleding maar ook voor andere minder praktische zaken.
Armoede is zoals gezegd zoveel meer dan alleen maar geen geld hebben. Het heeft impact op de levenskwaliteit.
Sommige gezinnen hebben meer hulp nodig dan alleen een (aantal) voedselpakket(ten) omdat ze bijvoorbeeld problematische schulden hebben of andere factoren die van invloed zijn op hun vermogen om de financieën op orde te houden.
Dan is het zaak dat die mensen zo snel als mogelijk bij je juiste hulpverlenende instanties terecht komen via de kortst mogelijke route.
Dus zoeken we ook vrijwilligers die budget coach zijn en mensen die expertise hebben op het gebied van verwijzingen binnen het sociaal domein. Toppers die op deze gebieden het klappen van de zweep kennen zijn bij ons meer dan welkom.

Als jij ons laat weten waar je goed in bent of wat je voor toegevoegde waarde hebt voor onze stichting dan gaan we graag met je in gesprek.
Maar neem dan eerst even ons vrijwilligersbeleid door zodat je weet wat wij van jou verwachten maar ook wat jij van ons mag verwachten als je erover denkt je aan te melden bij ons.
Ben je na het lezen van het vrijwilligersbeieid nog steeds enthousiast stuur dan een mail naar: info@twitterhelpt.nl
We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.